AuraQuantic


 

iBPMS van AuraQuantic

FourICT is de strategisch partner van AuraQuantic International

FourICT is sinds 2012 Certified Partner van AuraQuantic en sinds 2018 EMEA implementatiepartner (Europa, Midden-Oosten en Noord Afrika). Met de krachtige iBPM Suite van AuraQuantic ondersteunen wij organisaties bij het automatiseren en optimaliseren van (kritische) bedrijfsprocessen. Dat doen wij met een team van ervaren en gecertificeerde consultants. Door proceskennis en ICT kennis te koppelen aan de krachtige Workflow Engine, de Artificial Intelligence (AI), Machine Learning and Advanced Analytics mogelijkheden van AuraPortal helpen wij u met de transparantie van uw complete waardeketen. De markt vraagt steeds vaker om snelle verandering en AuraPortal maakt dat voor u mogelijk. En dat alles op basis van “zero coding”.

Voordelen van AuraQuantic
Waarom AuraQuantic een succes wordt binnen uw organisatie:

Tevreden klanten

Een positieve klantenbeleving is essentieel in een markt waar afstand een relatief begrip is geworden. Snelle responsetijden, de juiste informatie en een correcte en concurrerende prijs vormen belangrijke componenten in de "Customer Journey".

Boost van uw productiviteit

AuraPortal implementaties over de hele wereld hebben geresulteerd enorme productiviteit verbeteringen. Zo zijn er organisaties die erin zijn geslaagd om de productiviteit met 60% tot wel 85% te verbeteren.

Efficiency

Dankzij het doorvoeren van een hoge mate van taakautomatisering kunnen er binnen uw organisatie efficiencyslagen gemaakt worden. Mede hierdoor kunnen uw medewerkers meer aandacht besteden aan complexere werkzaamheden.

Kosten- en tijdsreductie

Het optimaliseren van uw processen heeft maar één doel: het verminderen van de operationele kosten. Door optimaal gebruik te maken van de noodzakelijke bronnen (uw IT ecosysteem) en deze te koppelen aan hun taken en rollen worden manuele acties tot een minimum beperkt.

Inzicht op alle niveaus

Met het combineren van alle informatie binnen uw organisatie bent u weer volledig in controle. Over de gehele keten heen. U heeft inzicht in de zaken die goed gaan, maar ook in de zaken die extra aandacht behoeven. Zo kunt u ingrijpen waar nodig, en management uitoefenen op basis van feiten en niet langer op basis van gevoel.

Kwaliteit

Door de medewerkers te voorzien van helder omschreven taken en instructies, ondersteund door intelligente web pagina's en mobiele apps kunnen zij zich weer focussen op de primaire zaken en behoren randzaken (waste) tot het verleden.

Juiste beslissingen maken

Door een krachtige Business Intelligence (BI) en Analyse module los te laten op de data die (via controlpoints) uit processen wordt gegenereerd, wordt u in staat gesteld om de juiste beslissingen te nemen op basis van real-time informatie.

Optimaliseren van de communicatie

Door de communicatie van uw organisatie te centraliseren kunnen binnen korte tijd procesverbeteringen doorgevoerd worden binnen alle afdelingen van de organisatie.

Success story

Door het inzetten van AuraQuantic hebben wij de doorlooptijd van het leveren van ethernet en ip-verbindingen verlaagt van meerdere dagen naar 10 minuten. Een enorme kostenbesparing, maar ook belangrijk, onze NPS is gestegen van 5.6 naar 8.4.

KPN

Features van AuraQuantic
AuraQuantic beschikt over vele mogelijkheden en modules

Process Management

AuraQuantic biedt een uniek Business Process Management systeem, omdat het 100% web-based is en het gebruikt kan worden zonder te hoeven programmeren. U 'tekent' uw proces en richt het in(wie,wat,hoe)

Document Management

Document management is onderdeel van alle dagelijkse activiteiten binnen een organisatie, Document management is volledig geïntegreerd binnen AuraQuantic en daardoor in de processen direct toepasbaar.

Content Management

Met de Content Management module maakt u eenvoudig publicaties, nieuwsuitingen, artikelen en video's.


Business Rules

AuraQuantic BPM Software heeft een innovatieve benadering van echte Business Rules. Business Rules kunnen on-the-fly of gepland worden aangepast aan bijvoorbeeld nieuwe wet en regelgevingen.

Deep Business Intelligence

Met de Deep Business Intelligence module kunnen krachtige analyses worden uitgevoerd op de kwaliteit van uw processen. Deze analyses kunnen real-time worden weergeven in charts op een dashboard.

Data Management & Analysis

Met de Datamanagement en Analysis module beheert en analyseert u de volledige informatiestroom van uw organisatie.


AuraQuantic Servicebus

Een cruciaal onderdeel van AuraQuantic is de Connectivity module. Deze draagt zorg voor de koppeling met ieder extern IT systeem en database. En bewaakt het berichtenverkeer in uw IT landschap.

External Users Workflow

Met de external workflow maakt u ook uw klanten, partners en leveranciers onderdeel van uw processen. Zo weet u precies wat er in de volledige keten gebeurt.

In de cloud

Organiseer uw business in de cloud. AuraQuantic is namelijk ook in de Cloud af te nemen. Snel en gemakkelijk en u bespaart direct op uw operationele kosten.

Process Management

AuraQuantic is een zogenaamd intelligent Business Process Management Systeem. Met AuraQuantic kunnen bedrijfsprocessen niet alleen worden vastgelegd maar ook daadwerkelijk worden geautomatiseerd. Zonder dat kennis van ICT of programmeren noodzakelijk is. AuraQuantic staat internationaal hoog aangeschreven en wordt gezien als één van de meest vooruitstrevende en innoverende partijen op BPM gebied. In de Magic Quadrant van Gartner staat AuraQuantic daarom al meerdere jaren vermeld onder de visionairs en krijgt uitstekende recensies. Dit is dan ook de reden dat FourICT AuraQuantic in haar portfolio heeft.

Benieuwd wat AuraQuantic binnen uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op!