Integratie


FourICT heeft ruime ervaring met het koppelen van systemen door het toepassen van onder andere webservices en API’s (SOAP/XML, REST, JSON). En deze kennis kunnen we goed gebruiken bij het automatiseren van keten brede processen, op basis van ons iBPMS AuraQuantic. Met name bij bedrijven met een complex bestaand IT ecosysteem (zoals ERP, CRM, CMS / website). Gegevens uit deze bronsystemen zijn nodig in het bedrijfsproces en informatie vanuit het proces moet vaak terug naar meerdere bronsystemen. Een koppeling tussen het proces en het IT landschap kan direct vanuit iBPMS AuraPortal. Maar in complexe situaties is het wenselijk om een Enterprise Service Bus (ESB) in te zetten. Met name in situaties waarbij er koppelingen vanuit het proces noodzakelijk zijn. Maar ook in gevallen waarbij er op veel verschillende technische manieren gecommuniceerd moet worden (Webservices, API's, ODBC, SQL, FTP etc.). AuraQuantic heeft hiervoor een geïntegreerde ESB beschikbaar.

Bij een ESB implementatie communiceren de diverse applicaties en het iBPMS niet direct met elkaar, maar altijd via de ESB. De ESB zorgt vervolgens ervoor dat het bericht wat is gestuurd bij de juiste ontvanger(s) wordt afgeleverd. Volgens het juiste protocol. Hierdoor is uw interface complexiteit gecentraliseerd in de ESB. En is onderhoud en beheer eenvoudiger en goedkoper. Onze ESB oplossingen werken naadloos samen met iBPMS AuraQuantic. Vanuit iedere proces stap kunnen gegevens onttrokken worden uit uw bronsystemen of informatie worden weg geschreven. De ESB neemt hierbij feitelijk de technische orkestratie voor haar rekening.

FourICT heeft de volgende ESB expertise in huis: AuraQuantic Servicebus en Microsoft Biztalk

Succesvol met Integratie in de Telecom branche

Door alle point to point koppelingen te migreren naar één enterprise servicebus oplossing zijn onze operationele kosten aanzienlijk gedaald. Maar nog veel belangrijker: de fulfilment-keten over de verschillende IT systemen heen heeft veel minder verstoringen waardoor er aanzienlijk minder uitval is.

KPN

OOK AAN DE SLAG MET INTEGRATIE?

Ik ben er klaar voor!