Web en App development


  

Mobile Apps

In de projecten rondom het optimaliseren van bedrijfsprocessen doen zich situaties voor die vragen om een aanvullende technische invulling. Daarbij kunt u denken aan het raadplegen van informatie via een App, een dashboard of een digitale werkbon die als uniek dossier voor de gehele informatie/productie keten geldt. Omdat techniek in onze genen zit, zijn wij in staat om deze aanvullende diensten aan te bieden als onderdeel van een proces optimalisatieproces of als losstaand project.

Met onze specifieke kennis van web Security, platform onafhankelijk App Development, front-end design, Geo-locatie, Domotica /RPA, Artificial Intelligence AI aan de ene kant en proces management en het ontsluiten van informatie uit uw operationele systemen aan de andere kant, heeft u aan FourICT de ideale partner voor het realiseren van een oplossing die het beste bij u past.

Portals en Dashboards

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden worden we, in het gunstigste geval, steeds vaker rijkelijk voorzien van grote hoeveelheden informatie. Het risico dat we zien ontstaan is dat de ontvanger door deze toevloed van data het overzicht dreigt kwijt te raken en daarmee de controle over zijn werkzaamheden. Een goed ingericht managementdashboard kan dan uitkomst bieden. Door op een structurele manier vooraf geselecteerde data (KPI’s) te selecteren en te presenteren heeft u weer inzicht in de zaken die voor u relevant zijn. Of dat nu gaat om de dagelijkse performance van uw productie systemen, de capaciteit van uw netwerk of langdurige kwaliteits- of optimalisatietrajecten, een goed ingericht dashboard biedt u in één oogopslag duidelijkheid.

Voor de realisatie van dashboards en portals gebruiken wij gespecialiseerde tools zoals Tableau, PowerBI  en AuraPortal. Hiermee kunnen dynamische en interactieve charts worden ontworpen met uitgebreide analyse en drill down mogelijkheden.

Onze Aanpak

We zijn voorstander van een pragmatische manier van werken die we graag vertalen naar een ‘Agile’ projectaanpak op basis van Scrum. In korte iteraties werken we, samen met het de klant toe naar de gewenste situatie. Groot voordeel van deze aanpak is dat we snel tot het gewenste resultaat kunnen komen. Door het positieve te borgen en de negatieve ervaringen te corrigeren ontstaat er snel een proces waarmee we alle wensen kunnen vertalen naar een goed werkende applicatie. 

Uw wensen worden gedetailleerd vastgelegd in een product backlog in de vorm van zogenaamde user-stories. De product backlog is feitelijk de blauwdruk van de totale opdracht. Een iteratie, in scrum termen sprint genoemd, wordt gevuld met de user-stories vanuit de product backlog voor zover de capaciteit van het team dit toelaat. Aan het eind van een sprint wordt vervolgens een werkend deel van het eindproduct opgeleverd. Hierdoor wordt direct waarde voor uw organisatie gecreëerd en kunt u voortschrijdend inzicht direct inbrengen voor een volgende sprint. In Scrum trajecten hebben we dagelijks kort overleg waardoor we inhoudelijk en qua tijdslijnen de zaken goed onder controle hebben.

Onze ontwikkel platformen
De nieuwste generatie platformen en tools:

Microsoft .Net Framework

Open source, cross-platform applicatie framework voor het ontwikkelen van onder anderen Websites, Apps, Artificial Intelligence, Internet Of Things applicaties.

AuraQuantic iBPMS

Automatiseer en optimaliseer uw bedrijfsprocessen op een eenvoudige wijze en zonder programmeren. ketenbreed voor zowel intern als voor klanten en externe partners.

AuraServicebus

Koppel ieder willekeurig systeem aan uw in AuraPortal geautomatiseerde bedrijfsprocessen met een hoge mate van betrouwbaarheid en volledig geïntegreerd met AuraPortal iBPMS. Zowel on-premises als in de cloud toe te passen.

BizTalk

Verbind applicaties in de hele onderneming met elkaar en verhoog de productiviteit met BizTalk Server. Automatiseer de uitvoering van je bedrijfsprocessen en de workflow door je on-premises systemen naadloos te verbinden met cloudapplicaties.

AngularJS

Creëer geavanceerde en dynamische web applicaties en apps met een uitstekende gebruikservaring en prachtige look & feel.

Ionic

Bouw snel en eenvoudig native en hybride Apps voor onder anderen iOS en Android op basis één enkele programmacode.

CMS Umbraco

Een compleet Open source content management systeem gebaseerd op Microsoft technologie en volledig aan te passen aan uw wensen. En ook gebruikt voor deze website!

SQL Server

Bouw intelligente, bedrijfsskritische applicaties met behulp van een schaalbaar, hybride databaseplatform waarin alles is ingebouwd van geavanceerde beveiliging tot analytics.

Firebase

Firebase brengt een online database, analitics, messaging en crash reporting waardoor u snel kunt uitwijken en de focus op uw gebruikers kan blijven houden.

Highcharts

Voeg interactieve grafieken toe aan webpagina's en mobiele Apps. De Highchart grafieken zijn responsive en passen zich automatisch aan aan de grote van het device.

Azure Cloud Services

Azure bestaat uit een zeer uitgebreide set cloudservices waarmee ontwikkelaars en IT-professionals toepassingen bouwen, implementeren en beheren, van eenvoudige mobiele apps tot complexe internetoplossingen.

Tableau

Creëer dynamische en interactieve business charts en portals voor uw klanten op basis van uw bedrijfsdata en procesinformatie.

Succesvol in de transportsector

We kunnen nu op een éénvoudige manier onze ritten plannen en door de directe communicatie met onze chauffeurs hebben zij altijd de relevante informatie en zijn wij als planners direct op de hoogte van de leveringen.

FourTRANS

OOK AAN DE SLAG MET EEN EIGEN APP?

Ik ben er klaar voor!