Ons Bedrijf


Met onze slogan "Success is at your Fingertips" willen we aangeven dat successen sneller te behalen zijn dan eenieder denkt. Het draait allemaal om het maken van de juiste keuzes, samenwerking, vertrouwen en een transparante werkwijze. En ja we zijn redelijk eigenwijs en kunnen erg direct zijn als het gaat om het maken van die keuzes. Dat zit een beetje verweven in ons Nederlandse DNA. Maar ook omdat we geloven in stabiele en langdurige relaties, waar het gevoel en de "click" met het team goed moet en je als partners moet samenwerken bij het behalen van wederzijdse successen.  

Organisatie

Organisatie

Wij stellen graag mensen centraal, omdat zij de aanjagers zijn van creatieve en innovatieve oplossingen

We zien onszelf als een no-nonsense IT-bedrijf dat graag de uitdaging aangaat om samen met haar klanten te werken aan succesvolle projecten. Met de nadruk op samen, van management tot aan telefoniste, maar in ieder geval met alle betrokkenen in de keten. En met succesvol bedoelen we echt succesvol met aantoonbare resultaten die we vooraf hebben afgesproken. Daarbij kunt u denken aan het verkorten van doorlooptijden, verbeteren van de kwaliteit, het optimaliseren van administratieve processen (digitaliseren), real time informatie voorziening en het verbeteren van de interactie met de klant. 

Wie zijn wij?

We hebben een diverse en eigentijdse aanpak, waarbij de klant en het eindresultaat centraal staan

De klant staat bij ons op de eerste plaats en we gaan voor het ‘First Time Right’ -principe. We maken immers graag het verschil. Jarenlange ervaring en expertise in verschillende markten, het gebruik van moderne technieken en de leergierigheid naar nieuwe technologie maken dat we ruim inzicht hebben in organisaties en gedrag van mensen. Deze know-how nemen we mee in al onze projecten. Samenwerken, open communicatie en transparantie vormen voor ons de basis om samen met u succesvol te zijn én te blijven.

Wie zijn wij?
 FourICT en (TOP) Korfbal

FourICT en (TOP) Korfbal

Korfbal als metafoor voor FourICT: Teamwork, Passie, Respect en Fun.

Als bedrijf hebben we een “click” met korfbal. Een gemengde teamsport, waar TOP sport en breedte sport samen gaan. Waar mannen en vrouwen op gelijkwaardig niveau een bijdrage leveren aan een TOP prestatie. Een sport ook die zich continue op een innovatieve manier ontwikkeld en stabiel uitgroeit tot een mondiale sport en die inmiddels in meer dan 70 landen wordt gespeeld.

FourICT heeft zich voor de komende drie jaar als shirtsponsor verbonden aan landskampioen en Europees kampioen TOP/SolarCompleet. Een ambitieuze korfbalvereniging in de Bollenstreek. Dit jaar werd voor de derde keer de Europese titel behaald in het Spaanse Playo d'Aero en werd eveneens voor de derde keer op rij de Nationale titel behaald in een uitverkocht Ziggo Dome. De ambities voor het nieuwe seizoen zijn duidelijk: een plek in de kruisfinales en het behalen van de felbegeerde Europese titel in België in januari 2019.