Ons Team


"Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success."

Onze mensen hebben passie voor het voor het werk wat ze doen. De verwachtingen overtreffen en een stap extra doen zit in hun DNA. Persoonlijk contact, samenwerken, een gezonde mix van verschillende individuen en humor maken ons een hecht en professioneel team. Naast de inzet van ons eigen team, werken we ook nauw samen met zelfstandige specialisten die goeroes zijn in hun vakgebied. Op deze manier zijn wij in staat om ons te houden aan het ‘First Time Right’ principe en u compleet te ontzorgen. Voor een eerste indruk kunt u hier alvast digitaal kennis maken met onze talenten.

Henk van Ewijk

Managing Partner

“For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness”

Henk is mede oprichter en eigenaar van FourICT en houdt zich bezig met Business Development, Marketing en Sales. Hij heeft ruim 30 jaar sales en management ervaring bij o.a. Siemens Nixdorf, Equant (SITA), Applix, TriopSys en Pareto.

Richard van Leeuwe

Managing Partner

“Failure defeats losers, failure inspires winners”

Richard is mede oprichter en eigenaar van FourICT en is Operations Manager. Daarnaast is hij al meer dan 30 jaar actief als Senior Projectmanager en Business Consultant.

Irene Streefkerk

Office Manager

“Afspraak is Afspraak”

Ook Irene is in februari 2015 toegetreden tot het FourICT team. Als Office Manager is zij de spin in het web en regelt zij alle operationele zaken met betrekking tot ons kantoor.

Mark Barto

Senior Software Developer

"Develop a passion for learning. If you do, you will never cease to grow"

Mark is sinds 2012 in dienst als Microsoft Solution Developer. Met zijn kennis van het .Net Framework en andere Microsoft specialisaties is hij van grote waarde voor FourICT.

Robert den Uyl

Business Consultant

“Everything should be made as simple as possible, but not simpler.”

Robert versterkt sinds juli 2016 het team van FourICT als BPM consultant. Hij is al jaren bedreven in het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van processen. En heeft inmiddels ook veel knowhow over hoe AuraPortal organisaties kan ondersteunen met procesoptimalisatie.

Gerald Martina

Senior Consultant

"What can be done in 5 steps, can also be done in 3 steps"

Gerald heeft een enorme passie voor Business Process Management. Hij verdiept zich graag in het analyseren, verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Naast BPM heeft hij een passie voor sport met name fitness.

Robert de Kuijer

Senior Consultant

"Success is a journey, not a destination. Focus on the process."

Sinds eind 2017 is Robert onderdeel van het AuraPortal unit binnen FourICT. Robert blinkt uit in het snel kunnen doorgronden van problemen en dit vakkundig te kunnen verwoorden in een technische oplossing. Hiermee kan elke vraag vanuit de klant worden beantwoord en is Robert binnen korte tijd een zeer gewaardeerd teamlid geworden.

Tijmen Kluiters

Senior Consultant

"Where attention goes, energie flows"

Tijmen is eind 2017 bij het team van FourICT gekomen, en heeft zich in rap tempo tot een vaste kracht ontwikkeld, waar anderen met hun vraagstukken bij terecht kunnen. Hij denkt mee en helpt bij het realiseren van de digitale transformatie waar alle bedrijven vraag naar hebben.

Dennis Huussen

Associate

“Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere”

Dennis is Technical Manager / Consultant. Binnen FourICT is Dennis enerzijds betrokken bij technische ondersteuning aan het team en anderzijds actief als technisch consultant bij de implementatie projecten met o.a. AuraPortal.

Angelique Noordijk

Senior Business Consultant

“Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success”

Angelique is in februari 2015 toegetreden tot het FourICT team als Business Consultant / Projectmanager. In die rol is zij jaren actief geweest in de sectoren Consultancy, (Semi)Overheid, Industrie, Transport en Logistiek.

Alec Van Berkel

Senior Developer

“If everyone is thinking alike, then somebody isn't thinking.”

Alec is een gedreven ontwikkelaar met veel kennis van App ontwikkeling (Xamarin). Inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van software ontwikkelingen en binnen FourICT vooral betrokken bij de App ontwikkeling.

Aad Versteeg

Senior Developer / Scrummaster

“Logic will get you from A to Z; imagination will get you everywhere”

Aad vervult als zelfstandig specialist verschillende rollen zoals analist, architect, ontwikkelaar, tester en beheerder. Inmiddels heeft hij meer dan 20 jaar ervaring met het creëren van software oplossingen in een breed spectrum van werkgebieden.

Martijn van Berkel

Senior Developer / Infrastructure specialist

“Without music, life would be a mistake”

Martijn is een gedreven ontwikkelaar (C#, VB, ASP.NET) en beheerder (VMWare ESX, SQL Server, Windows Enterprise omgevingen). Vanuit een business-achtergrond heeft hij ooit de afslag naar techniek genomen en is ook actief als zelfstandig specialist.

Harald Oversteeg

Senior AuraPortal Specialist

"Meten is weten"

Harald is een gelieerd professional vanuit onze partner Accedis, die ruime ervaring heeft met functioneel beheer. Hij is begonnen als programmeur en heeft zich ontwikkeld naar functioneel beheer omdat hij vindt dat hij daar het meest kan betekenen. Beheer & Onderhoud, run your business, is zijn lust en zijn leven.

Dennie Bastiaan

Senior IT consultant / Coach / Developer

"Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people."

Dennie helpt teams beter te worden in het ontwikkelen van software. Hij heeft ruim 17 jaar ervaring in de software-ontwikkeling en zet zijn kennis nu in om teams te ondersteunen bij vraagstukken waar project, process, ontwerp en techniek elkaar overlappen.

Gerrit van Dalfsen

Associate

“Being uncomfortable and uncertain is part of learning and growing. Get used to it. It’s worth it”

Eind 2018 is Gerrit toegetreden tot het associates team van FourICT. Als IT architect binnen het KPN fulfilment proces en het network inventory management project was de samenwerking altijd al aanwezig. Nadat Gerrit is gestart als ZZP’er waren de contacten al om samen te werken welke eind 2018 zijn bekrachtigt