Onze partners


Met de wetenschap dat je nooit in alles goed kan zijn werken wij samen met partners die in hun vakgebied hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

AuraQuantic

AuraQuantic

AuraQuantic, het best bewaarde geheim binnen de iBPMS markt. (Gartner, 2015)

AuraQuantic International (API) is opgericht in 2002 in Spanje. Uit onvrede over de huidige BPMS (Business Process Management Software) die beschikbaar was in de BPMS markt, heeft AuraQuantic een concept neergezet, waarbij mensen zonder technische kennis, gemakkelijk bedrijfsprocessen kunnen modelleren. Momenteel telt API meer dan 300 tevreden klanten in 40 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid Spanje. Voor de Benelux is FourICT de partner voor AuraQuantic.

AuraQuantic biedt een uniek software product genaamd Helium, die dankzij de modulaire opbouw, op een zeer eenvoudige wijze bedrijfsprocessen modelleert, welk kan gelden van separate processen tot het beheren van een gehele organisatie.

Microsoft

FourICT onderscheidt zich als Partner door het leveren van innovatieve en schaalbare toepassingen

Al vele jaren is FourICT Silver Partner van Microsoft Partner Network op het gebied van Application development. Het Microsoft Silver Partnerschap stelt onze developers in staat om deskundigheid en passie te combineren met een uitgebreide Microsoft tool set, waardoor zij in staat zijn om onze klanten de juiste oplossingen te bieden voor hun IT-vraagstuk.

Microsoft
MindXtract

MindXtract

FourICT is de Global implementatie partner voor MindXtract

MindXtract levert een intelligent platform wat de Energie, Olie en Gas organisaties volledige controle geeft over hun business, processen en het complete IT ecosysteem. Vanuit één oplossing die geïmplementeerd kan worden zonder enige software codering. MindXtract is de exclusieve Global AuraPortal Partner voor de Energie, Olie en Gas industrie.Powered by AuraPortal, elimineert de oplossing van MindXtract de bestaande silos, automatiseert ketenbrede workflows met ondersteuning van Artificial Intelligence, Machine Learning en Advanced Analytics. Het platform biedt samenwerking in de volledige keten van organisaties, partners, suppliers and vendors. 'The Next Generation' oplossing voor de Energie, Olie en Gas industrie is een feit. FourICT is de Global implementatie partner van MindXtract. Meer informatie over MindXtract vindt u op www.mindxtract.com.

Flores.nl

FourICT werkt met Flores samen op het gebied van Microsoft Azure, cloud en .NET

 

Flores.nl ontwikkelt software op basis van het Microsoft .NET platform en levert oplossingen op het gebied van applicatie integratie. Het is niet voor niets dat Flores Microsoft Gold Partner en Azure Cloud Solution Provider. Flores adviseert, ontwerp, implementeert en optimaliseert software op basis van de nieuwste technologieen en levert custom web applicaties voor de cloud, de desktop en mobiele devices. En dit met een enthousiast, betrokken en gedreven team van consultants en developers. Met veel kennis van zaken en met meer dan 20 jaar ervaring. 
Flores is gespecialiseerd in CRM oplossingen, Fundraising software and Application Lifecycle Management (ALM) en heeft veel ervaring met Universiteiten/scholen en in de 'Non profit' sector en de 'Not for profit' sector.

Flores.nl
BPM-Forum

BPM-Forum

BPM-Forum; kennisdelen is macht

BPM-Forum heeft als doelstelling een bijdrage te leveren aan de waarde van Business Proces Management in Nederland. Zij brengt groepen gebruikers, leveranciers en wetenschappers in het BPM-domein bij elkaar ter stimulering van het uitwisselen van praktijkervaringen. Niet alleen op individueel niveau, maar ook als bedrijf of instelling. Het BPM-Forum is een bron van inspiratie voor BPM-professionals. FourICT is Corporate Partner van BPM-Forum en heeft in 2014 een nominatie ontvangen tezamen met KPN Wholesale voor de Best Practice BPM Award 2014.

Computer Lease Nederland

Hardware as a service

CLN start partnership met FourICT

Vanuit onze projecten op het gebied van procesoptimalisatie en ketenbrede automatisering, ontdekken wij steeds vaker dat niet alleen de juiste aanpak en oplossingen van belang zijn maar dat organisaties ook behoefte hebben aan de juiste hardware. Om het dilemma van grote investeringen op voorhand het hoofd te bieden is FourICT een samenwerking aangegaan met Computer Lease Nederland (CLN). CLN biedt een boeiend pakket aan mogelijkheden als het gaat om de operationele leasing van de (nieuwste) hardware. Klanten investeren daarbij alleen in het gebruik van de hardware en niet voor het eigendom. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van CLN, zie www.clnl.nl

Computer Lease Nederland